Neljännesvälieräennakko Olli Jokinen - Thrashers

Artikkeli

Olli Jokinen - Thrashers

B-lohkon kolmonen, Jokisen Olli saa vastaansa B-lohkon kuudenneksi sijoittuneet Thrashersit. Nopeasti voisi olettaa, että Jokiset ovat selkeässä etulyöntiasemassa tässä sarjassa, mutta totuus voi olla kuitenkin jotain ihan muuta. Thrashersin pelaajisto on menneinäkin liigakausinaan heittänyt runkosarjan vähän vasurilla, mutta noussut sitten pudotuspeleissä todella kamppailemaan voitoista. Tässä on kyseessä yksi niistä pudotuspelikierroksen vaiherikkaimmista ja katsojaystävällisimmistä sarjoista, se on taattua!

Jokiset pelasivat kaiken kaikkiaan tasaisenvarman kauden ja voitti pelejä runsain mitoin, hyökkiparin Stamkos-simokissa johdolla. OJ:n selvä vahvuus ja kahdella hyökkääjällä läpi koko kauden pelannut parivaljakko on varmasti hioutunut yhteen. Pudotuspeleissä heidät tullaan myös näkemään, Suxmanin ja jonkun toisen puolustajan säestäessä taustalla. Lotolla voisi veikata että star on joukkueen valinta tähän tehtävään. Hyökkäys on

Pikulinnut kertoivat, että Thrashers tulee ilmeisesti lähtemään otteluun hieman hajanaisemmalla kokoonpanolla, pelaajat ovat reippaita työssäkävijöitä ja kentälle otetaan ketä nyt vain onnistutaan saamaan paikalle. Kärjessä huitonee jokatapauksessa vanhaan tapaan maaleja sylkevä Poolparty. Hajanaista kokoonpanoa ei kuitenkaan Jokisten tule missään nimessä arvioida, se voi kostautua!

Ottelun ratkaisunpaikka

Puolustuspään pitävyys. Molempien joukkueen suurimmat vahvuudet löytyvät hyökkäyspelaamisesta, joten paremmin puolustuspelaamisessa onnistuva joukkue on tässä ottelusarjassa etulyöntiasemassa.

Arviot lopputuloksesta

<Fettis> Kaikki merkit viittaavat tasaiseen sarjaan. Stamkosin jäätävän tarkan laukauksen johdolla Jokisen Ollit löytävät pudotuspeliasenteen paremmin ja ajavat Thrashersit kesälomille otteluin 3-1.

<Falco> Thrashersilta löytyy yllätysmomenttia joka kausi pudotuspeleihin lähtiessä. Molemmilla on samanlaisia elementtejä hyökkäyspelissään, mutta kauden aikana Jokinen on saanut paremmin organisoitua yläpään peliään. Ilmaiseksi jatkopaikka ei kuitenkaan tule. Sarja päätyy viidenteen peliin jonka Olli Jokinen voittaa ja porhaltaa puolivälieriin lukemin 3-2.

<anton> Todella mielenkiintoinen sarja jossa voi kliseisesti tapahtua ihan mitä tahansa. Löylyttelijöistä koostuva Thrashers on perinteisesti parantanut peliään pleijareihin ja on eräänlainen musta hevonen. Mainion runkosarjan pelannut Olli Jokinen joutuu varmasti kovaan paikkaan Thrashersin kanssa. Sarjasta tullaan todennäköisesti näkemään runsasmaalinen, joka loppujen lopuksi kääntyy ehkä vähän yllättävästi pleijarijoukkue Thrashersille vaiherikkaiden matsien jälkeen voitoin 2-3.

Tietoja
Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu: 11.05.2017 17:16
Luettu: 680 kertaa

Kommentit (1)

bigone, 11.05.2017 18:43
Jokinen poffeissa mitä tämä on ? (Viittaan Ollin änäri uraan).. Hyvä thrash <3

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.