Tapaus jooh ja pojat

Uutinen

Epäaktiivisuuden ja pelien hoitamatta jättämisen vuoksi johtokunta on päättänyt sulkea jooh ja pojat ulos liigasta. Heidän vastuuhenkilöitään ja muutamaa rivipelaajaakin yritettiin saada kiinni (useita kertoja monella eri tavalla), mutta johtokunnalle jää arvoitukseksi liigasta jättäytymisen syy.

Koska jooh ja pojat ehti pelata koko B-lohkon kertaalleen (ja Ilvestä sekä Knightclubia vastaan kaksi kertaa), johtokunta katsoo reiluksi nollata A-lohkoa vastaan pelatut ottelut sekä viimeisimmän Ilvestä ja Knightclubia vastaan pelatun ottelun.

Jakson loppuun mennessä kaikilla tulee olla pelattuna 24 peliä.

jooh ja poikien vastuuhenkilöt Yesterday, Marko ja Grave tuomitaan vastuuhenkilökieltoon. Kyseiset henkilöt ovat vastuuhenkilökiellossa kauteen 1/17 asti. He ovat kelpoisia vastuuhenkilöiksi kaudella 2/17.

Lisäksi kyseiset vastuuhenkilöt tuomitaan pelikieltoon, joka päävastuuhenkilöllä ulottuu kauden 1/17 toiseen jaksoon asti. Yesterday on pelikelpoinen 1/17 kolmannen jakson alkaessa. Vastuuhenkilöt Marko ja Grave ovat pelikelpoisia kauden 1/17 toisen jakson alkaessa.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 23.10.2016 20:09
Luettu: 840 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.