Paris Saint-Germain

Kauden 3/17 aikataulut

Molemmissa lohkoissa on saman verran joukkueita joten aikataulutkin ovat samat.

1. jakso 21.8. - 3.9. (2 viikkoa, 4-7 ottelua pelattuna)
2. jakso 4.9. - 17.9. (2 viikkoa, 9-12 ottelua pelattuna & kaikkia vastaan vähintään kerran pelattuna)
3. jakso 18.9. - 1.10. (2 viikkoa, 13-16 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen dl)
4. jakso 2.10. - 15.10. (2 viikkoa, 18 ottelua pelattuna)

Pudotuspelit 16.10. - 12.11. (4 viikkoa: neljännesvälierät, puolivälierät, välierät ja mitaliottelut)

Runkosarja

Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa kahdesti jokaista lohkossaan olevaa joukkuetta vastaan, yhden pelin kotipuolella ja yhden vieraassa. Lohkojenvälisiä otteluita ei pelata tällä kaudella. Samaa joukkuetta vastaan saa pelata molemmat pelit kahden ensimmäisen jakson aikana.

Muistakaa, että toisen jakson loppuun mennessä on pakko olla pelattuna vähintään kerran jokaista oman lohkon joukkuetta vastaan. Pelimäärä 2. jakson loppuun mennessä voi olla korkeintaan 12, joten joukkueesi saa pelata korkeintaan kolmea eri joukkuetta vastaan kaksi peliä. Laskekaa pelimääränne oikein niin, että kaikkia vastaan on pelattu vähintään kerran toisen jakson jälkeen. Mikäli pelejä pelataan liikaa laskuvirheen takia, johtokunta rokottaa suoraan yhden miinuspisteen per ylimääräinen peli.

Pudotuspelit

Pudotuspelit järjestetään samalla kaavalla kuin viime kaudellakin. Molemmista lohkoista etenee kahdeksan (8) ensimmäistä neljännesvälieriin ja kaksi viimeistä jää pudotuspelien ulkopuolelle. Ensimmäisellä kierroksella (neljännesvälierät) pelataan normaalisti niin, että lohkojen voittajat kohtaavat vastakkaisen lohkon kahdeksanneksi sijoittuneet ja niin edelleen. Pudotuspeliparit määräytyvät neljännesvälierien jälkeen runkosarjasijoitusten ja lohkojen mukaan.

Esimerkkitapaus: Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon päässeet joukkueet ovat A1 A2 B1 B2 B3 B4 B5 B6. Pudotuspelien toiselle kierrokselle edennyt, huonoiten runkosarjassa menestynyt vastustaja on siis B-lohkosta. A1 sekä B1 joukkueet molemmat ansaitsevat heikoimman mahdollisen vastustajan, mutta vieraslohkosäännön mukaisesti toisesta lohkosta oleva joukkue menee edelle, joten muodostuu parit A1-B6 ja B1-B5. Lopulliset parit toiselle kierrokselle olisivat siten seuraavanlaiset: A1-B6 B1-B5 A2-B4 B2-B3.

Jos tämä systeemi herättää kysymyksiä, tule rohkeasti kysymään johtokunnalta.

Yleiset asiat

• Tärkeää: Jatkoajalle mentäessä kotijoukkueen on pakko luoda erillinen 3vs3-huone jatkoerälle. Viime kaudella kärsimme siitä, kun kentälle tuli vahingossa ylimääräisiä pelaajia.

• Superliigan joukkueiden vastuuhenkilöille on olemassa WhatsApp-ryhmä johon voi halutessaan liittyä. Tämä helpottaa mm. pelien sopimista huomattavasti. Liittyminen on vapaaehtoista ja ryhmään haluavat voivat ottaa yhteyttä Fettikseen tai Instagramiin. Ryhmässä saa olla korkeintaan kaksi vastuuhenkilöä yhdestä joukkueesta.

• Runkosarjapelin päättyessä tasan pelataan 6 minuutin jatkoaika 3vs3-formaatilla äkkikuolema -periaatteella. Jatkoerän voitosta tulee 2 pistettä ja tappiosta 1 piste. Mikäli jatkoaika päättyy maalittomana, saavat molemmat joukkueet yhden pisteen.

• Jakson päättyessä tulee pelaamattomista otteluista lähettää selvitys johtokunnalle deadlinen päättymistä seuraavana päivänä klo 21 mennessä. Jos selvitystä ei lähetetä, johtokunta tulkitsee joukkueen automaattisesti syylliseksi pelaamattomaan otteluun. Selvitykset voi lähettää sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

• Korjataksemme edellistä lausuntoa, sharb ja Instagram ovat edelleen johtokunnan fyysisinä jäseninä ja voivat auttaa tarvittaessa jos ongelmia ilmenee.

• Superliigan jaksojen deadlinet ovat aina klo 23.00. Deadlineja on kuitenkin ollut aina tapana venyttää, eikä sitä kielletä nytkään. Joukkueet saavat halutessaan pelata vielä klo 23 jälkeen yöhön asti liigapelejään.

• Mikäli sinun tarvitsee ottaa yhteyttä johtokuntaan, suosittelemme käyttämään Discordia. Discord on TeamSpeakin ja Skypen tyylinen keskustelusovellus jota voi käyttää selaimessa ja sen voi myös ladata koneelle. Johtokunta pystyy pyydettäessä luomaan Superliigan omalle serverille veloituksetta keskustelukanavia Superliigan joukkueille.

Johtokuntaan saa yhteyden myös noteitse, mutta vastaaminen ei ole aina välttämättä nopeaa.