Pudotuspeli-info 2/17

Uutinen
Vaiherikas runkosarja on nyt viimein saatu pakettiin ja sarjataulukot ovat löytäneet viimeisen muotonsa. Koska runkosarjaan annettiin kaksi päivää lisäaikaa, siirtyy myös pudotuspelit tuolla kahdella päivällä. PELEJÄ SAA PELATA!


Pudotuspelien aikataulut


Neljännesvälierät 10.5. - 16.5.
Puolivälierät 17.5. - 23.5.
Välierät 24.5. - 30.5.
Finaali & Pronssi 31.5. - 5.6.

Pudotuspelit alkavat siis neljännesvälierillä. Sekä puolivälierissä, välierissä että mitalipeleissä toistuu sama kaava, eli toisen lohkon runkosarjan parhaiten sijoittunut jatkoonmenijä kohtaa toisen lohkon huonoiten sijoittuneimman. Oheisessa listassa näkyy neljännesvälierien parit.

Neljännesvälierien deadline on siis tiistaina 16.05. klo 23:00. Kaikki pudotuspelivaiheet pelataan paras viidestä -periaatteella, paitsi pronssiottelu, joka on yhdestä poikki.

Neljännesvälierien otteluparit


IHT Guerrillas - Confusion
HC SumB - Outer Continent
Sotilaspoliisikilta - The Unit
Kisastudio - Berries
Aurinkolaulu - Apinalauma
Olli Jokinen - Thrashers
Tahdonvoima - Impact
HC TeamJoukkue - Aces


Kirjoitukset


Jos haluat varmistaa, että oman otteluparisi pudotuspeliennakko ehtii painosta ulos ennen ottelua, niin ilmoitathan ystävällisesti johtokunnalle pelien ajankohdan mikäli sellainen on tiedossa. Pyrimme tekemään mahdollisimman monta ennakkoa, mutta emme voi luvata että kaikki saadaan tehtyä varsinkaan ensimmäiseltä kierrokselta.

Discord


Jos et vielä ole tietäsi Superliigan Discord -kanavalle löytänyt, niin nyt on erinomainen aika siihen! Täällä onnistuu niin pelien sopiminen kuin yleinen höpinäkin. Voit liittyä mukaan tästä linkistä.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 10.05.2017 14:24
Luettu: 1171 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.