HalberdiersHalberdiers 3 3 5
GodsentGodsent 3 3 9
HalberdiersHalberdiers 55% 60% 62%
GodsentGodsent 44% 40% 37%
Ottelusarjan ensimmäinen, erittäin tasainen ottelu, päättyi Halberdiersin 4-3 voittoon! Mitenkäs käy tässä!

1. erä:

01:00 Ensimmäinen minuutti on taas ollut odottelevaa, keskikentällä pyörimistä.
01:25 Darkpitt ryöstää kiekon hyökkäysalueella ja syöttää Neulalle maalille jonka veto päättyy maalivahdille!
01:57 Darkpitt vetää B-pisteeltä mutta Tenga pysäyttää.
02:15 Darkpitt aavistaa syötön erinomaisesti mutta reaper on kerennyt hieman liian pitkälle! Paitsio.
0-1 02.37 Kucherov (reaper)
SUMB JOHTOON ENSIMMÄISTÄ KERTAA!
reaper vetää kaukaa vedon, jonka riparin Kucherov liruttaa varmasti maaliin.
04:00 Anakin pääsee vetämään Halbien ensimmäisen vedon B-pisteeltä! Maalivahti koppaa.
04:15 Kucherov pääsee heti perään omalta Beeltä mutta molskeri on jälleen edessä!
04:32 Darkpitt avaa myös reaperille B-pisteelle mutta veskari kestää jälleen.
0-2 04:51 Darkpitt (Kucherov)
KARKUUN MENNÄÄN! Darkpitt pääsee jälleen kerran B-pisteeltä ja tällä kertaa ei erehdytä!
05:07 Pönse tulee yksin kiekon kanssa puolustuksen läpi ja vetää viiksiltä mutta kiekko ohi maalin.
05:32 Erittäin hienon syöttöpelin jälkeen Darkpitt yrittää hakea vielä ovelaa syöttöä reaperille mutta puolustajat kerkeää juuri eteen!
05:54 Pönse pääsee aivan tyhjästä vetämään viiksiltä mutta veto keskelle maalia!
06:00 Ensimmäinen erä oli täysin Sumbin hallussa. Saapi nähdä mitä toinen erä tarjoaa!

2. erä:

00:01 Kommenttia on pakko laittaa että Halberdiersit ovat tainneet voittaa jokaisen aloituksen tähän mennessä!
01:00 Ja taas kerran on erän ensimmäinen minuutti pelkkää odottelua.
01:28 PIenen häsläyshyökkäyksen päätteeksi Anakin hakee kulmasyötöllä Pönselle mutta ei mene perille.
1-2 01:39 Pönse
JA KAVENNUS ON SIELLÄ! Ensimmäistä kertaa päästiin kunnolla hyökkäämään ja tuloksena on heti kavennusmaali!
2-2 03:28 Anakin (Pönse, Hayley)
PELI ON TASOISSA! Hienon vastahyökkäyksen päätteeksi pääsee Anakin vetämään yksin viiksiltä ja siivoaa tolppaan osuneen vedon vielä maaliin.
04:20 Darkpitt ja Kucherov tulee kaksykkösessä mutta maalivahti kestää!
3-2 05:44 Pönse
HALBIT MENEE JOHTOON!
Aivan kuin taiasta saa Pönse kalastettua kiekon Sumbun puolustuksen jaloista ja lakaisee kiekon takakulmaan!
06:00 Toinen erä meni taas Halbien mukana, kun peliä hallittiin aivan täysin. Kahden maalin takaa-ajosta johtoon!

3. erä:

4-2 00:49 Hayley (Pönse)
MAHTAVA LAUKAUS!
Hayley pääsee melko kaukaa vetämään puolustuksen takaa ja kiekko löytää itsensä verkon perukoille!
01:30 Lyhyen hyökkäyksen jälkeen pääsee Pönse liimailemaan puolustuksen läpi maalivahdille asti.
01:48 Anakin vetää kaukaa mutta maalivahti koppaa!
01:56 Anakin pääsee syöttöpelin jälkeen vetämään läheltä mutta maalivahti torjuu hyvän vedon! Kiekko jää tolpan viereen ja Anakin yrittää vielä voimalla työntää sen sisään.
5-2 02:26 Hayley (-E-)
JA JÄLLEEN SOI! Hayley pääsee vetämään B-pisteeltä ja ei erehdy.
02:47 reaper vetää erittäin hyvän vedon jonka maalivahti nappaa.
5-3 03:04 Darkpitt (reaper)
Halbeilta huono avaus jonka jälkeen reaper syöttää erittäin hienon syötön Darkpitille joka vetää pitkän vedon sisään!
03:26 Darkpitt tulee käsillä maalille mutta maalivahti torjuu jälleen! Viimeistelee vielä tilanteen violentilla.
5-4 03:58 Darkpitt (Kucherov)
JA MITÄ TAPAHTUU! KIEKKO MAALISSA! Sumb on noussut maalin päähän! Darkpitt hattutemppu!
04:07 Anakin pääsee vetämään läheltä jonka maalivahti torjuu!
04:30 Darkpitt yrittää ujuttaa etukulmaan ja sen jälkeen vielä ilmaveiviä! Maalivahti ottaa molemmat.
5-5 04:59 Darkpitt (reaper, Kucherov)
JA PELI ON JÄLLEEN TASOISSA, MITÄMITÄ! reaper heittää kulmasta kiekon takatolpalle josta Darkpitt ottaa helpot!
05:11 reaper pääsee vielä vetämään B-pisteeltä hyvän vedon mutta maalivahti torjuu!
6-5 05:54 Hayley
EI, EI, EI! Peli oli lähellä jatkoaikaa mutta Hayley nappaa kiekon ja heittää B-pisteeltä voittomaalin!

Halberdiersit ottelusarjassa 2-0 johtoon!

Tuomari: Jezik
Lisätty: 23.02.2017 23:11